Diensten

Badkamer renovatie

De verbouwing van uw badkamer is bij ons in goede handen. Deze werkzaamheden worden nog al eens onderschat door collega installateurs. Meestal is er sprake van tijdsdruk en moet uiterlijk binnen 2-3 weken opgeleverd kunnen worden. Het leed bij een ondeugdelijk verbouwde badkamer is meestal niet te overzien. De meest voorkomende ellende ontstaat door het niet naleven van bouwnormen bij het plaatsen van doucheput, keuze van pleistermateriaal en toepassen van kimband en kimpasta daar waar dat noodzakelijk is. Tevens is een goed afschot van het rioleringssysteem van wezenlijk belang, zodat het afvalwater snel en zonder verstoppingsperikelen kan worden afgevoerd.

drieluik_4

Wij nemen de totale badkamer renovatie voor u in beheer, zodat de verantwoording bij ons ligt en u geen zorgen heeft over de verschillende specialisten die tijdig ingepland moeten worden.

Toilet renovatie

De intrede van het wandcloset heeft er voor gezorgd dat er een stortvloed van toilet renovaties plaats vindt. Vaak wordt de traditionele staande toiletpot of duoblok vervangen door een inbouwreservoir met wandcloset. Er zijn legio mogelijkheden om dit passend te krijgen in een vaak ogenschijnlijk te kleine ruimte.

drieluik_3

Douchewand plaatsen en badkamermeubel plaatsen

Vaak voldoet de badkamer of toilet nog aan de wensen, maar wil men met een kleine ingreep de badkamer zogenaamd “oppimpen”. Een nieuw douchescherm, douchewand of badkamermeubel is dan vaak een uitstekende en betaalbare oplossing.

Wij hanteren vaste tarieven voor deze werkzaamheden:

  • Douchewand of douchescherm plaatsen € 300,- incl. 21 % BTW
  • Badkamermeubel plaatsen € 300,- incl. 21 % BTW


drieluik_5

Dakwerk en gootwerk van mastiek en zink

Uiteraard moet een loodgietersbedrijf all-round zijn. Wij zijn ervaren in het vervangen van mastieke daken en zinken goten.

dakgoten

Bel ons bij een lekkage, vaak is het niet per se noodzakelijk om tot vervanging over te gaan.

dakdekken

Installatiewerk voor particulier en bedrijf

U zit bij ons goed voor alle installatiewerkzaamheden. Wilt u het leidingwerk voor uw keuken omgelegd hebben, of thermolint aangelegd hebben op de altijd bevroren waterleiding? Deze werkzaamheden kunnen we snel en vakkundig voor u uitvoeren.

thermolint

Uw partner voor al uw werkzaamheden

Werken met specialisten is een vereiste voor het kunnen opleveren van goed werk en het geven van goede service. Onze jarenlange relatie met deze vakmannen willen we graag met onze klanten delen. U kunt ons bellen voor elke klus in en rondom het huis: tegelzetters, stucadoors, elektriciens, timmermannen en kitters.

In deze gevallen blijven wij uw aanspreekpunt en zijn wij verantwoordelijk voor de uitgevoerde werkzaamheden.